Charlie?

Har en hög disk, men det får allt stå där och se festlig ut. Ska snart gå till statiol och köpa cigg och lite utblandning. Sedan så kommer Sarah och Jens hit för att sedan förflytta oss vidare.

Nu ska jag ta tag i det sista, skål!


Eh.. Finfin bild ifrån förra året, haha!


The pretty reckless- Just tonight.

Gillar stilen, musiken. Mycket duktig, dessutom med tanke på att hon är rätt ung.


Svar till den anonyma.

För det första. Sluta vara anonym och stå för vem du är, annars förstår jag inte poängen med att kommentera. Att lägga ner energi på att skriva en extremt omogen och korkad kommentar är bland det fegaste jag vet. Du tycker inte om mig, fine. Läs inte min blogg då och sluta tro så mycket, utan att direkt veta.



Min spårar kompis!

Tog en liten sovmorgon idag, sedan for jag och Sarah en sväng på stan. Jag inhandlade en tröja, halsband och nagellack till morgondagen! Jag och Sarah ska köra all in den här helgen och jag ser verkligen fram imot det. Ikväll ska jag bara ligga och vila och nöta One tree hill. Samla krafter, med andra ord.


Go Sarah, go Sarah! ;)


Vandring längst älven.

Istället för att somna sådär vid 19:00, så tog jag en promenad med min kära kusin Cissi. Vi gick och pratade en lång stund och försökte även lista ut vart min barndomsvän Linn har flyttat. Efter att ha yrat runt en bra stund, så gav vi upp kampen med att finna denna mystiska lägenhet (Linn, exsisterar den?). Nu ligger jag i sängen och kollar på "Svensk maffia", ett program som sänds på tv4. Jäkligt hemskt!


Världens bästa Pissi! :)


Brillz.

Jag fortsätter vara extremt trött denna dag med och kan verkligen inte säga hur det gick på nationella. Jag ska be en bön, så kanske Gud fixar resten! ;) Vi hade sedan barteknik och även där var min hjärna i vilo och jag gjorde endast EN drink. Effektiv?

Jag är verkligen en duktig student. Det ser man ju!


Brillorna döljer sanningen, mohaha!


Ett slarvigt inlägg.

Hoj! Har haft datorn på skolan och inte orkat släpa med den hem. Men nu äntligen kan jag fullt ut vara den nörd jag är. Denna skolvecka är inte allt för jobbig, men har varit väldig trött och seg de senaste dagarna. Idag var vi och såg en rättegång. Har aldrig sett en förr, så det var helt klart intressant. I morgon har vi nationella och barteknik, sedan helg!!!!

I helgen ska jag ta igen all festlighet jag missat sen nyårs.

PEACE.

Just tell me.

Har inget värt att skriva. Något som någon vill veta?
För övrigt är jag sugen på tatuering nr 2!


Three days grace- World so cold.


Blogtv.


Sitter och kollar på Hasse och Johan på blogtv. Det är typ det jag gjort ikväll, haha! Känns som jag borde ta och skaffa mig en hobby eller något annat som inte har med datorn att göra. Nu ska jag strax ta och se en film, vet inte riktigt vilken ännu. Känns som jag fick till ännu ett oviktigt inlägg, amen.


Halvkuks raggare! Där kom en liten hälsning till min "vän" Ange.

PEACE.


Norsjö.

Blir att bege sig till mamma och pappa ikväll. Alltså till Norsjö, yeah. Blev inga drinkar som jag hade hoppas, men det kommer fler helger! Antar att jag ska ligga i soffan och klia Wilma bakom öronen, klassiker.

Nu ringde just pappa och sa att han snart var nedanför lägenheten, så måste skynda mig att packa ner datorn.


Wilma och Daisy.


What I really meant to say, is i'm sorry for the way I am.


Håller jag på att bli sjuk eller vad? Vakna i alla fall nu, vilket betyder att jag missat skolan. Mådde lite illa innan jag jag somnade och det håller i sig. Roligt? Ska försöka få i mig något och sen höra mig runt om vad som händer ikväll!





You are the antidote that gets me by
Somethin' strong like a drug that gets me
High





Natt, katt, ratt, fnatt?

Borde verkligen plugga, men får inte in något i skallen. Jag vill bara göra annat! Har diska och plockat undan en del, vilket jag aldrig gör annars. Varför ska vi ha prov imorgon när jag är på annat humör? Jag säger bara en sak. Får jag G på provet så finns Gud. Btw, min näsa mensar fortfarande lite då och då. Tänkte bara om någon var sugen på att veta? Inte? Nehe!


Åh, jag älskar vintern!


The next three days, se den!

Filmen Shelter var helt okej! Ska även tipsa om en annan film som vi såg igår på bio. Vi såg alltså The next three days (klicka på namnet för att komma till trailern) och den var riktigt bra och verkligen spännande.



Shelter.

Ligger och ser film med David. Just nu har vi en liten paus, men än så länge så är filmen bra. Kolla in trailern!


Inför åket! (Snygg, sexig och SNIGEL)


"SARAH ÅRSKURS 3!"


Cha cha bloggen!

Jag gillar inte tisdagar. Vi hade idrott som andra lektion och självklart så skulle vi ha skidor. Jag och Sarah försökte hålla god min, men började snabbt beklaga oss när vi insåg att vi var tvugna göra våra egna spår. Rekomenderas inte! Avslutade sedan dagen med Svenska. Jag kopplade bort lärarens röst totalt, duktigt.

Sarah kommer nog lägga upp en vacker bild på sin blogg sen och kanske en fin video där jag försöker skryta upp mina skidkunskaper (som inte exsisterar). Man må även säga att jag vet hur man klär sig efter vädret!

Varför är tisdagar så onda, kalla och tråkiga?

Dagens hjärnblödning: En mening ur pinks låt "So raise your glass if you are wrong, In all the right ways". Meningen kom som ordspya hela tiden. Men vadå? Bra låt!


Kort presentation!

Namn: Amanda Holmström.
Ålder: 18år (-92)
Bor: Sverige, Skellefteå, håla.
Härstammar ifrån: Norsjö.
Skola: Balderskolan.
Inriktning: Hotell.
Intressen: ?


Detta är alltså min nya blogg. Den gamla finns kvar för de närmaste och har därmed lösenord. Känner inte för att skala mig allt för naken inför världen, så jag väljer att starta på nytt och med skallen mellan axlarna.

Frågor? Peace out.




.



Welcome people!

/Amanda Holmström, 18 years old.

RSS 2.0