Gäsp.

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa. Har ont i skallen och känner mig lätt irriterad. Blir så när man kanske inte direkt har en bra period, men vi får hoppas att det vänder snart. Det är ju trots allt marknadshelg här i lilla Norsjö, så jag hade tänk försöka stiga upp i tid och kanske gå en vända och se om det kan finnas några fynd! Börjar jobba 11:30 och sedan slutar jag ungefär 21:00. Helt okej, även om jag kanske kommer att måsta stressa för att göra mig iordning för en pubkväll!

Söndag fick jag ledigt, tack och lov. Då behöver jag inte vara alldeles för noga med drickandet ;)

Har inget mer att uppdatera om. Ha en trevlig helg. Amen and soooo ooon!


Inget illa mot lilla Norsjö.

Enda anledningen till att jag bor där jag bor just nu är för att min pojkvän bor här. Jag tycker inte direkt illa om Norsjö som samhälle. Jag är uppväxt här och levt här i största delen av mitt liv. Men man måste få se och leva nån annanstans också. Norsjö finns alltid kvar och jag vet att jag kan komma tillbaka när jag vill. Men just nu vill jag bara bort. Flytta och börja ett liv någon annan stans.

Vi ska flytta. Det har vi pratat om. Frågan är egentligen bara när. Som planen ser ut just nu är att fortsätta som vikarie över juni, juli och augusti. Sen måste något ske. Jag vill inte vara kvar.

Det var det. Peace.


20år!

Min underbara pajk kom in och sjöng såååå fint och gav mig frukost på sängen! Bra start på födelsedagen, right?


Måndag

Har  just hällt i mig kaffekopp number one! Ralf springer runt på golvet och vägrar att jag ska ta upp honom. David ligger och sover, trots mitt tappra försök till att få honom upp. Mamma är på dåligt humör för att hon för en stund sen klev i hundskit. Lovely.

Nu ska slå en pling till Sarah. Fick nämligen detta sms imorse "Ring mig så fort du kan, hahaha du kommer att dö!".


Schema över veckan
Mån:
Städning, prio one!
Tis: Shopping och klippning i stan!
Ons: Jobb 7-16. Tårtbak!
Tors: Min 20års dag! Gäster och fika i lägenheten :)
Fre: Mot luleå för att fira mig med möjligtvis sällskap av Chrille, Julia och kanske Nicke och Jessika.
Lör: Luleå.
Sön: Norsjö. Bingolotto?


Sötis.


Rock by Sweden - Laila Bagge

Älskar rock by swedens smyckeskollektion! På min och Davids 1års dag fick jag ett fint halsband där ifrån som jag verkligen gillar. Nu har jag spanat in ett enkelt par döskalle örhängen som jag bara måste ha!

 

Dessa finns bland annat på www.blingit.se för 299:-

 

 

 

 


RSS 2.0