Tisdag.

Ligger i sängen och väntar på att the man ska komma hem. Vi ska fara och beställa vita tapetar till vardagsrummet. Ska skynda mig att hinna diska undan i köket så David ser hur duktig hans flickvän är! ;) 

Har beställt ett linne och ett par örhängen. Skyller på att jag var uttråkad, men what the hell.. Det är ju löning snart, right? 

David kommer i alla fall tycka det är snyggt. Avenged Sevenfold är the baaand som spelar i Davves bil just nu ;) 


 

Sakta men säkert..

Idag har jag och D hämtat ut vår fototapet och köpt en kökslampa. Nästa vecka så blir det operation vardagsrum. Det går sakta men säkert! Längtar tills allt är klart och när det börjas kännas mer som ett hem.
 
Blir alltid kär i väskor btw. Denna som ni ser i slutet av inlägget ifrån Chapnlle, precis som den jag köpte för ett tag sen :)
 
Denna dag fyller  även min vän, även kallad kusin 20år. Grattis Cissi!
 


Vill ha!


Tror just jag hittade den där "enkla" väskan jag söker!


Hard work work!

Mycket jobb denna vecka, vilket betyder att lite hinner bli klart i lägenheten. Fast nog kommer det att finnas tid till det snart, speciellt när svärmor ska hjälpa till med tapetseringen. Skulle också vilja fara till stan en sväng för att köpa lite nytt till lägenheten, men det måste bli en helg så David har tid att följa med. Från det ena till det andra så har Ralf äntligen blivit kastrerad.

Tid, jag behöver tid..
 
Snart börjar nattpasset, hoj!

 

RSS 2.0