HEJ.

Midsommar var bra, men vädret var inte lika fint! Resten av helgen så har jag fiskat och bara tagit det chiiiill ;) Nu inväntas bara nästa helg, alltså stadsfesten och som det ser ut just nu så blir det bara en dag.

I veckan så har jag bara en dag med inskolning, sen börjar allvaret! Har dessutom en ny mobil nu och det känns underbart. Den förra blev ju stulen :S








YEAH

Igår var Cissi här. Vi hade tänkt se Red Riding Hood, men filmen ville inte vara snäll med oss. Då fick vi ta fram kortspelet istället, men det funkar ju också. Idag har jag varit i stan och gjorde bort ett litet ärende, sedan fick jag med mig ett spetslinne till + lite små prylar.

Imorgon blir det jobb från 7:30-16:00, men det blir nog bra det. Sedan är det ju ledighet över helgen och kanske någon mer inskolningsdag innan jag börjar på riktigt!

Nu ska jag sätta mig vid tvn och glo.
KJAM




Måndag.

Inskolningsdag 4! 15.30 så ska jag befinna mig på jobbet. Känns bra att få igång inskolningen. Jobbar till 21.30, men det ska nog gå bra. Vädret är dock inget att hurra över och jag hoppas att det vänder till helgen! Midsommar utan sol är inget man vill ha...


Känner suget efter en kall.
Btw, snygg min Davve!






Ojsan!

Här har det inte hänt mycket ser jag! Men jag har både hunnit gå på bal och ta studenten sen senast, så nu väntar bara jobb i sommar, sen vet jag inte riktigt vad som ska ske. Antar att jag nästan inte har någon som läser, men ja. Uppdaterar mest för min egen skull. Så man ser vad man gör om dagarna. Börjar jobba den 8 juli på ett gruppboende som kallas kort och gott 13. Hoppas på att det blir lika trevligt som det har varit under mina 3 inskolningsdagar, som ska bli fler innan jag vågar mig ut på "egen" hand :)

Hade gärna jobbat midsommar, men tyvärr. Aja, då finns det tid för lite fest och nöjen antar jag. Eller vad händer i Norsjö då?

Något som jag för övrigt aldrig riktigt haft tålamod till eller riktigt gillat är fiske, men nu har intresset kommit mer och mer. Kanske för att man har en pojkvän som är extremt intresserad. Men jag gillar spänningen och när det nappar såklart!


Bal-  Jag & David.

Bal- Nadia, jag & Sarah.

Bal- SnyggDavid.

Bal- Jag.

Bal- Transportmedel.

Orkar inte lägga upp fler (om inte nån vill se?), men nån student bild kommer upp senare.
KJAM.




RSS 2.0