LEDIG.

Är ledig idag, vilket är skönt! Blir att jobba natt imorrn, men det ska nog gå bra. Just nu väntar jag på att min rabarberpaj ska bli klar. Känner mig lite som en hemmafru idag. Har plockat ur tvättmaskinen och hängt upp på tork också.... Snart ska jag hämta barnen på dagis. SKÖJJE!

I helgen blir det antingen Östersund eller trästocks. Hoppas på Östersund :)

//


JOBB!

Jobbjobbjobb.. Nu är det igång! Det känns bra. Jobbat idag, sen tis, ons, lör och sön. 5dagar, men det funkar! Just nu är jag helt pank också, så behöver verkligen pengar.


TUMMEN UPP!


Boktips!

Jag har börjat läsa Ozzy Osbournes bok. Har dock inte läst ut hela, men det jag läst övertygar mig om att flera andra skulle gilla den. Mycket humor i den mannen måste jag säga! Boken handlar naturligtvis om hans liv från fattig pojke till rockstjärna. Det är hans verklighet och hans minnen som får en att låsa sig fast vid boken.



Bite me.

Ska strax bege mig ut i "värmen" för att kolla in hur mycket money det är kvar på mitt kort. Skulle gärna vilja ha lite cash, så att jag kan lämna skogen ett tag för Skellefteå! Efter det så ska jag hämta igen min väska hos min kusin, sedan fixa till mig OM det nu blir så att jag tar mitt pick och pack till Sarah :)

Börjar jobba på torsdag, så borde ju unna mig lite semester!



Btw, det är något fel med min blogg eller blogg.se. Mina inlägg kommer inte upp som dom ska. Typiskt!

What?

Varför händer det inget? Tiden står stilla. Jag är uttråkad och rastlös, men samtidigt negativ och trött. Jag behöver något, men jag vet inte vad eller om jag klarar av det. Just nu känns det inte som jag klarar något. Hjälp mig Gud, om du hör mig. Då kan vi spela fia utan knuff!

Tack på förhud. ARMEN! (SOOOM Håkan i "Sunes jul" säger)



I need another story...

Kaos.

Igår var jag på stadsfesten. Var helt okej, trots att vädret inte var i topp. Var i Skellefteå tors till fre. Torsdag så var det het och galen sol, men som sagt ville det inte hålla i sig. Stadsfesten bestod av förfest med smisk, lång promenad o väntan i stan, gratis entré (TACK RANDOM BRUD SOM JAG VAR TVUNGEN ATT KYSSA SKON PÅ, MEN DET VARE VÄRT!!), karusell, tappa bort alla, öltält med Lydde, hemgång..

Blev ingen till dag, men laddar för finare dagar. Har tyvärr inga bilder :(


Bjuder på en bild ifrån studenten istället.
Sarah, me & Hannah.


RSS 2.0