Gottigott :)

Idag har jag varit en sväng på banken, sedan inhandlat ingredienser till gofikat som David ska ha på lördag när han fyller år! Har hunnit baka en blåbärspaj och kladdmuffins. Imorgon ska jag göra några kakor till. Efter det får det vara nog :)

Nu ska jag snart äta laxgryta med mamma och pappa, sen ska jag och David på Varuhuset och kolla halloween stuff :)




Tankar.

Det är konstigt hur saker och ting förändras. Jag tänker tillbaka på stunder man delat med människor som nu har passerat och sånna som håller sig kvar. Livet blir aldrig som man tänkt sig och jag har ingen aning om hur mitt liv kommer att se ut om 10år. I det sista har man bara sig själv och jag gillar inte mitt sällskap.

Jag fastnar alltid i mina tankar och rädslor och glömmer helt bort vad jag har. Jag känner mig som en dålig vän, flickvän och familjemedlem. Jag måste lära mig att gå vidare och bli stark. Det finns saker som alltid kommer följa med mig och som jag får leva med, men man kan inte fastna i frustrationen. Gör det bästa av det!

Saknar umgänge och skratt. Ska vi ta ett glas vin? :)


Done.

Nu är allt material till tatueringen fixat. Ska skicka iväg det imorrn så han kan börja skissa! Imorgon ska jag även till syrran och träna med hundarna. Antar att jag får ta mammas :) Längtar tills jag får min my own little cookie ;)

Nu ska jag hem och gosa med råttorna och kanske Dave, om han är snäll. TJOHEJ!


Nån jävel som läser?

Gör om min blogg, tack!

Puuuh.

Efter mycket jobb kommer lugnet, antar jag. Imorgon blir det att sova ut. Det kommer kännas konstigt, eftersom jag i vanliga fall är uppe 7:00 eller 7:30.

Efter en tung och jobbig dag (går inte in på vad här) på jobbet så tog jag en lång dusch. Sedan umgicks jag lite med mami! Hon ville ha hjälp med att hitta något fint på varuhuset. Så vi fann en söt blus som hon inte hade köpt om inte jag hade peppat henne. Har även fixat med presenter till min pojk som fyller år om 2veckor. Guuu seee snäll man jer!




Mops!

De senaste dagarna har jag jobbat och jagat mops uppfödare! Har redan fått kontakt med några. Inom snar framtid (några månader) får jag nog min egna lilla Ralf :)

Sökandet efter den perfekta mopsen fortsätter!


Lördag.

Igår kom Nicke & Jessika till hos för att käka pizza och umgås, mycket trevligt. Vi fick även bullar och cupcakes av Jessika! :)

Idag ska jag ta bussen till Skellefteå och umgås med Sarah :) Blir väl att ta en sväng på stan (måste inhandla lite stuff), sedan göra sig "fin" för att ta några glas vin. Blir super! ;)

Nu måste jag springa!


Söndag.

Just nu har jaf rast från jobbet. Skönt att bara få lägga sig i sängen och glo in i dataskärmen. Ska jobba till 20:00 ikväll, sen vila upp mig till på tisdag. Har nämligen jobbat hela helgen, men jag klagar inte. Tar alla pass som erbjuds!

Nästa helg blir det nog att inta Skellefteå och träffa Sarah! Vi lär väl ta några glas ;) Roligt att få slippa gå runt i myskläder för en gångs skull.

Jag har även bokat tid för tatuering och det blir om en månad. Är sjukt taggad!


Random bild från google.


RSS 2.0