På god väg tillbaka.


Inte bra kvalla, men man ser att det är betydligt ljusare.

Vad händer med fjunet?

Kort skoldag idag. En och en halv timme är lätt att härda. Just nu sitter jag i min lägenhet och vilar och om drygt 2timmar ska jag vandra till stan för att klippa mig på Torsten (SOM VANLIGT, SVAR JA) av den bästa frissan Steffi. Sedan ska jag ta och göra lite andra ärenden.

Kastar upp en låt som har tuggat på min hjärna verkligen heeeela helgen!


Check!



Partner, check!
Hår & smink, check!
Bil, check!
Biljetter, check!
Klänning, inte ännu.

Btw, gillar min döda min i bakgrunden.
"Vill den där glade verkligen gå på en sådan tillställning?"


Måndag.

Ett tag sedan jag uppdaterade nu.

Helgen spenderades i Östersund med David. En spontan liten tripp, men det var hur skönt som helst att få komma bort från hålan. Vi åt god mat, gick på bio, shoppade och besökte krogar! Synd bara att vi inte kunde stanna längre och att det inte var sommar. Östersund är verkligen en fin stad, men blir väl att besöka igen :) Tack David! :)

Annars så har sportlovet inte bestått av så mycket. Just ja! Ange fyllde 18år, grattis i efterskott ;)

SPORTLOV.

Friluftsdag var det idag, tjooohoo. Jag gjorde dock inget ansträngade, som de andra som körde typ friskis och svettis! Var istället på Traversen med Hannah och min lärare Svenne. Jag gjorde ett prov och en drink, sedan beundrade jag Hannah medan hon visade sina bartender kunskaper. Vi fick även mackor och annat mums av restaurang läraren, vilket var ett plus! Vi fick sluta vid 11:00 kanske, sen drog jag hem för att väcka david till liv. Vilket är tråkigt lätt!

Nu ska jag inviga sportlovet med en promenad. Tar Ange med mig som hund, men måste hitta ett fint koppel till snorungen först!


Ungefär såhär kändes min dag.
(Ser nästan lite nödig ut)


Tidsfördriv.

Jag heter: Amanda
Jag vill dricka: Apelsinjuice
Jag vill äta: Avokado
Jag har: Allt
Jag har inte: Alls allt
Jag är rädd för: Araber
Jag är: Annorlunda
Jag är inte: Alfons Åberg
Jag sjunger: Aldrig
Jag påminner om djuret: Apa
Jag vill ha en: Allvetande and
Jag vill åka till: Australien

Kopiera detta och svara på frågorna
med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.


SMUTS, LOVELY!

Jag har ett stort problem (NO SHIT, skriker nån liten tönt nu..) som handlar om ordning och reda. Det kan jag omöjligt ha. Förstår bara inte hur jag lyckas grisa ner lägenheten på så kort tid, sedan låter den förbli en soptunna. Jag har gått runt som en påverkad höna och plockat saker i ren panik, men jag kan inte bestämma mig VART jag ska börja. Så det slutar alltid med att jag tar långa pauser och stirrar på allt. Hatar att städa, men älskar resultatet.

Hur fan kommer det att bli ifall Amanda Holmström flyttar ihop med någon liten man, tänker man då. Jag tror ingen annan än jag och möjligtvis råttor klarar av min smuts. David är nog en råtta, det har jag konstaterat. Men då är ju allt grönt och problemet ur vägen.

Inget mer om det, hej!

Ja.

Här står det något mycket intressant!

RSS 2.0