SOL!?!??!

Om 30min så kör jag inskolningsdag nr:2! Blir att jobba samma tider som igår, alltså 15.30-21.00. Hoppas det funkar lika bra som igår och att jag lär mig allt snabbt, hehe. Trög som jag är! Imorgon är det fredag och det betyder grillat och kanske en kall, super ;)

Nu saknas bara sol och värme och kanske lite pengar på kortet!


Hej och hå!

Igår for jag, mamma och syster till Lycksele för att hälsa på mormor. Det var mycket trevligt att träffa henne och hennes humor håller verkligen i sig! Sedan tog vi en sväng på stan där jag (LÄS MAMMA) inhandlade 2st bh:ar, bikini, hårband och en väska. Lite annat tjoller till Davids lägga fick också följa med ;)

Nu ska jag strax ta cykeln och bege mig till inskolning på 13. Där jag ska jobba i sommar! Är smått nervös, men det ska nog gå bra... Hoppas jag ;)

Kastar upp en bild på balklänningen (IGEEN!?), eftersom vissa tydligen inte kunde se den i det förra inlägget. Hmm?


YES!

Nu har min balklänning äntligen kommit! Testade den nyss och den sitter utmärkt, otroligt skönt!



High five!


Kjam

Det som händer för det mesta just nu är att fixa och dona i Davids nya lägenhet! :) Inredning är skojsigt, speciellt alla små prylar.

Nu ska jag strax packa ihop i väskan och hoppa på bussen till Skellefteå. Praktik på Traversen väntar! Känner mig inte i form för att röra mig idag, men måste. Jävla förkylning.... :(

Snart åker Sarah och Hannah till Turkiet också! Är avis som fasen, men ni får ha det så bra brudar och glöm inte att köpa mig en liten kärleksgåva ;)

RSS 2.0