Well done :)



Bra jobbat Chrille & Macke!


Shoes.

Idag har jag varit i stan. Fick med mig ett par skor hem och en klänning som mamma så snällt gav mig. Kvällen avslutas nog med lite fiske eller att glo på fotboll. Imorgon hoppas jag på sol under dagen, innan man ska iväg på jobbet!


Helg!

Äntligen fredag och jag ska vara ledig hela jävla helgen! Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och njuter av lugnet. David och Ralf ligger fortfarande och sover, som små barn som de faktiskt är. Snart kommer Jessica ringa för att "väcka" mig och då blir det nog att ta sig en promenad med henne och Wilmis the dog.

Ikväll står det grillat på schemat och möjligtvis något vinglas. Känns bra!


Davids första firre denna sommar. Jag fick nada.
Davve vs Manna
1-0


Aj haj.

Skavsår är inte kul. Dags att skaffa sig ett par promenadskor?

Vart är solen?

Ännu en helg fylld av jobb avklarad. Man går då inte miste om solsken i det här vädret, så lika bra att jobba på :) Ikväll ska jag jobba natt för andra gången, men det ska nog gå bra!

Idag har jag varit på Berglunds med syrran och köpt kontorstillbehör och saker till uteplatsen. Avslutade med ett besök på Blommor & Ting där jag inhandlade en fin jordgubbsplanta. Så i sommar är det jag som bjuder på tårta! ;)

Hoppas att helgen kan bjuda på solsken, när jag FAKTISKT ska vara ledig. Är väldigt sugen på att grilla och kanske dricka något glas vin.


Fick en fråga.

Fick en fråga om vart ifrån jag köpt min väska och svaret är Chapnlle.com!

Jag gillar verkligen den sidan!


Jag älskar att hämta ut paket!

Satchel Pocket Shoulder Bag - Black


Söndag.

Hej hallå och tja! Då var det redan söndag och jag ska snart ta mig till jobbet. Har för övrigt jobbat hela helgen, men vad gör det när det är så här dåligt väder. Längtar verkligen efter RIKTIG sommar. Idag ska David ringa vår framtida hyresvärd och säga att vi vill ha lägenheten. Det var tänkt från början att vi skulle flytta till en lägenhet på storgatan, men vi fann något bättre! Ser verkligen fram imot flytt :)

I veckan ska jag (om vädret tillåter) måla mamma och pappas gamla utemöbler som vi ska få till vår framtida uteplats. Lika bra att få det klart.

Har ännu inte fått väskan med nitar, men den kommer nog till veckan. Tjoho!




RSS 2.0